Tom for ord...

August 23, 2017

I dag er jeg rett og slett helt målløs.
De siste dagene har jeg vært så heldig å få holde tre foredrag på Hamar Katedralskole. Ett motivasjonsforedrag og to "Bra Nok" foredrag. Etter å ha regnet litt på det har jeg snakket forran nesten 500 ungdommer på to dager. Det har vært en helt fantastisk opplevelse som jeg er så takknemlig for. 

En ting som virkelig har satt sine spor hos meg har vært alle tilbakemeldingene jeg har fått. Jeg har opprettet en egen snapchat konto for å kunne nå ut til ungdommer der de er. På to dager har kontoen fått 150 følgere og gjennom den arenaen har jeg fått meldinger fra ungdommer om foredraget mitt. Både gutter og jenter har skrevet til meg at de var helt på gråten under foredragene fordi det traff dem rett i hjertet. Jeg ønsker å dele en melding som snudde alt opp ned for meg i går.

 

Gutt 16 skrev dette til meg:

"Tusen takk for foredraget i dag! Var så inspirerende å høre på. Og det du sa om at vi alle er mer enn bra nok fikk frem noen tårer ja. Jeg har alltid følt at jeg var ingenting men det du sa hjalp så inderlig mye. Tusen takk!"

 

Jeg har ikke ord. Det betyr så inderlig mye for meg at jeg kan nå ut til ungdommer og gjøre en forskjell. Tusen takk for alle som har gitt meg denne fantastiske muligheten.

 

Hvis du vil følge meg på snapchat kan du legge til brukernavnet @branokforfaen hvilket er navnet på en kampanje jeg skal lansere etterhvert. Stay tuned.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nylige po

September 1, 2017

August 23, 2017

Please reload

Få beskjed når neste post er ute
Følg meg på snapchat
for daglig inspirasjon
Kontakt meg 

Når du ønsker å booke inn foredrag, workshops eller har andre forespørsler kan du gjerne fylle ut skjema så skal jeg ta kontakt så raskt jeg kan. Hvis du rett og slett bare ønsker å opprette en kontakt kan du sende meg en mail, legge meg til på snap eller ringe meg. Gleder meg til å høre fra deg!

  • Snapchat - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Mail: ungcoaching@gmail.com

Tlf: +4797465623


 

© Ung Coaching