top of page

Be brave, babe

12 uker gruppecoaching for unge voksne som vil bygge selvtillit og selvfølelse ved å akseptere hele seg slik at man tør å stå opp mot press og stress om å være perfekt samtidig som man tør å følge drømmene sine.

Ord fra grunnleggeren

"Så langt har signatur programmet mitt, Be Brave, hatt mer enn 50 fantastiske deltakere fra hele landet. 
Det du ser nå er resultatet av å ha kjørt programmet 6 ganger over 2 år slik at vi har kunnet perfeksjonere systemet rundt deltakerne, opplegget igjennom de 12 ukene og støtten fra coachene, meg selv inkludert.

 

Jeg er den dag i dag blown away av å se hvilke utrolige resultater deltakerne oppnår gjennom Be Brave. Kraften og magien har de alltid hatt i seg selv. De trengte bare en klar metode for å komme seg fra A til B. 
Jeg er evig takknemlig for å ha skapt noe som betyr så mye for mange og å ha fått følge verdens fineste mennesker på eventyret om å bygge seg selv opp, slik at de endelig kan leve det livet de innerst inne vet de har kunnet."

- Ida Johanna Aaraas, grunnlegger av Be Brave & selvfølelse coach & podcasthost og foredragsholder
 

18_edited.jpg
DC6A3096%20(2)_edited.jpg
Hva hvis...

La oss drømme oss bort litt sammen.

 • Hva hvis… du hadde selvtilliten til å være deg selv 100%, stå trygt i deg selv, ta opp plassen du fortjener, tørre å gjøre en forskjell for andre og følge magefølelsen din?
   

 • Hva hvis… du hadde selvfølelsen til å være raus med deg selv, gi deg selv den omsorgen du fortjener og virkelig føle at du er #branokforfaen? 
   

 • Hva hvis… du aksepterte kroppen din, følelsene dine, historien din samt den sårbare og ekte deg?
   

 • Hva hvis… du hadde verktøyene til å håndtere angst og vanskelige følelser på en sunn, omsorgsfull og bærekraftig måte?

  … uten å måtte prestere og jobbe deg ihjel med skole, jobb, trening, evige to do lister for å føle du fortjener å ha det bra og bli elsket?

Det er dette Be Brave er skapt for.

For deg som ønsker disse resultatene og trenger teknikker, støtte og et fellesskap for å kunne komme deg fra der du er nå til hit.

Be brave sin suksessformel

Be Brave er bygget opp av en unik suksessformel, et sikkerhetsnett om du vil. Dette gir alle deltakerne muligheten til å vokse, utvikle seg og se resultater på den tryggeste og enkleste måten.

Informasjon

Be Brave gir deg de beste mentale teknikkene og verktøyene du trenger for å bygge selvtillit, selvfølelse og selvaksept.

Implementering

For å kunne oppnå resultater holder ikke med kun kunnskap. Du må kunne ta teknikkene i bruk i hverdagen. Dette lærer du i Be Brave.

Støtte

Siste byggesteinen i Be Brave er støtte. Både av coachene dine som hjelper deg med å nå målene dine, så er fellesskapet i Be Brave med på å løfte deg opp.

Women in Bodysuit
Hvem er Be Brave for?

Jeg har skapt et system som fungerer best for disse gruppe menneskene:

 1. Unge voksne som føler seg overveldet, stresset og slitne av å måtte prestere hele tiden på alle områder for å føle seg bra nok.

   

 2. Unge voksne som ønsker å “step into” den de VET de kan være ved å lære seg helt konkrete mentale teknikker  om selvaksept, selvfølelse, selvtillit og følelseshåndtering samt hvordan implementere dem i hverdagen for å få de resultatene de lengter etter.

   

Hvilken av disse er deg?

Wind in her Hair
Wood Surface

Let's do this

Be Brave er et 12 ukers, online gruppecoaching program som gir deg de beste teknikkene, det mest inkluderende og #safespace fellesskapet og uvurderlig støtte slik at du oppnår de resultatene du ønsker når det kommer til selvtillit, selvfølelse, selvaksept og mestring av følelser og uro.

Meld meg på
28.png

Hvorfor er jeg annerledes?

 • Jeg gir deg testede systemer og struktur for å oppnå målene dine hver uke.
   

 • Jeg har jobbet med unge voksne fra hele verden i 8 år og har lært av de aller aller beste coachene og mentorene på markedet.
   

 • Jeg lærer deg helt konkrete mentale teknikker og verktøy du kan ta i bruk med en gang i tillegg til hvordan du kan holde deg til dem.
   

 • Jeg støtter deg med LIVE gruppecoaching en gang i uken, i tillegg til daglig støtte.
   

 • Mine klienter er min første prioritet - derfor vil du få moduler med Be Brave "pensum" du kan se når, hvor og så mange ganger du vil.
   

 • Jeg lærer deg hvordan velge nye og sunne måter å møte deg selv, livet, følelsene dine og utfordringer ved å endre limiting beliefs og overkomme selvsaboterende mønster.
   

 • Jeg bryr meg enormt om din personlige utvikling, “purpose”, mestring og helse.
   

 • Jeg forstår deg på et dypt plan fordi jeg har vært deg. Å være den jeg trengte da jeg var yngre er mitt mission. 
   

 • Den kjedelige, tørre og vanskelige teorien finner du ikke hos meg. Jeg bruker humor, lite selvhøytidelighet og samme språk som deg for å lære bort alt jeg kan på en enkel, gøy og chill måte.

hvordan fungerer det?

Når du melder din interesse for BE BRAVE starter du og jeg med en casual samtale over zoom hvor vi snakker om dine mål, hvor du er nå og på hvilke måter du er en perfect match for BE BRAVE.

Derifra vil alle deltakere  ha oppstart sammen hvor jeg tar deg og resten av BE BRAVE familien gjennom følgende steg:

Young Businesswomen

Visjon og mønster kartlegging

Steg 1:

Her finner du roten til prokrastineringen, selvsaboteringen, perfeksjonismen, og andre overlevelsesmønstre som hindrer deg i å nå målene dine.

Slik setter vi sammen en visjon, intensjon og mål for hele Be Brave.

Making Notes

Reprogrammering av grunnleggende sannheter

Steg 2:

Her lærer du alt det spennende om psykologien bak den du er nå og hvorfor du er slik ved å kartlegge dine mest grunnleggende tanker om deg selv og dine muligheter (bullshitstories). Dette er en bevist metode for å re-programmere hjernen din til å tenke, føle, tolke og ta avgjørelser som er i tråd med den du faktisk er.

Yoga by the Sea

Emosjonell helse

Steg 3:

Du vil lære om psykologien bak følelser og angst samt hvorfor de egentlig er tidenes kompass.

Her får du også helt konkrete mentale teknikker du kan bruke asap for å håndtere vanskelige følelser, indre uro, overveldelse og angst.

23.png

Selvtillit & selvfølelse

Steg 4:

Her får du servert alt du trenger av vitenskapen bak selvtillit og selvaksept samt konkrete veiledede øvelser som “higher self” og “new character” som styrker selvtilliten og din evne til å akseptere den du er akkurat nå.

doing work together

Relasjoner, selvledelse og service basert ledelse

Steg 5:

Her reconnecter du til din visjon og lærer hvordan ta i bruk alt det du har lært i Be Brave så langt til å sette klare mål om hvordan gjøre en forskjell for andre. Tema er ledeskap og her dykker vi inn i de ulike nivåene av det samt hvordan finne din “purpose”.

Tilbakemeldinger

151740216_178543257053038_29022196632336

Anna, 20 år, Arendal

Ida har vært helt fantastisk, hun er verdens beste Coach noensinne. Og wow, Be Brave er en opplevelse som jeg skal ta med meg resten av livet, og det var alt på grunn av Ida. Be Brave har hjulpet meg med så mye forskjellig innen for selv utvikling, og psykisk helse. Jeg har blitt mye bedre til å bruke forskjellige tekniker som jeg bruker hver dag. Jeg kan nå håndtere stress og angst. Jeg gikk fra å tenke at jeg er ikke bra nok til at jeg er en Queen inside and out. Jeg tør å følge drømmene mine og gjøre hva jeg egt. har lyst til. Jeg forstår meg selv så mye bedre, og kan tilgi meg selv. 
Be Brave endrer liv.

155973018_897581421057126_13129470797350

Elin, 28 år, Vestfold

Jeg ble med i Be Brave fordi jeg ville stå sterkere i vanskelige situasjoner.
Jeg har lært hvorfor kroppen og jeg gjør som vi gjør, og ikke minst fått hjelp til hvordan endre og kunne bli bedre på et helt nytt nivå som mine år i psykiatrien aldri greid.

Opplegget i Be Brave med den fantastiske veiledningen fra Ida, den gode gjengen og samholdet man får, de lærereike modulene og egen innsats har gitt meg resultater.
Be brave redder seriøst liv, det er så verdt det! Ida er helt RÅ! 

151937771_5726742010684737_7438637583199

Synne, 25 år, Trondheim

Be Brave levde opp til mine forventinger eller kanskje enda større enn forventningene mine også. Det var helt sykt å se hvordan ett 12 ukers program kan forandre livet til folk. Fordi se på de resultatene som alle deltakerene har fått, det i seg selv er helt vilt!

Takket være Be Braveføler jeg meg merr en bra nok og verdt å elske, jeg har blitt mer selvsikker og klarer å stå for det jeg sier, fått til å gå ut av komfortsona og skal nå legge tilrette for at jeg kan nå mine drømmer.

Tilbakemeldinger

FRA TIDLIGERE DELTAKERE FRA

 BE BRAVE 

bottom of page