top of page

om meg

internasjonal ungdomscoach og foredragsholder- 6 års erfaring

Mitt mission er å gjøre "Generasjon Prestasjon" til "Generasjon Bra nok".

Jeg heter Ida Johanna Aaraas, er 25 år og er fra Hamar. 

Se for deg hvordan verden hadde vært hvis ungdommen vår hadde troa på seg selv, aksepterte seg selv 100%, turte å være ekte, ga blanke i merkeklær og drikkepress, turte å sette grenser for seg selv, hadde selvtilliten til å følge drømmene sine og selvfølelsen til å ha det fint med seg selv. Jeg hjelper unge til å føle seg bra nok (for faen!).

Etter å ha vært offer for "flink pike syndromet" med lav selvtillit og selvfølelse samt psykiske påkjenninger i flere år ble jeg til slutt desperat etter å finne en måte å stoppe det vanvittige jaget etter perfeksjonisme. Jeg var livredd for ikke å strekke til og ikke være bra nok. I hodet mitt var det antall likes og følgere på sosiale medier, antall kg på vekta, høye karakterer på skolen og utseende som definerte meg og min grad av suksess. Jeg var nære ved å bukke under for presset.
 

Løsningen dukket opp ved et tilfeldig møte da jeg var 15 år. Jeg fikk høre om et europeisk lederskapsevent for ungdom som ble holdt i UK. Med lav selvtillit, dårlige engelskkunnskaper og redsel tok jeg et stort steg ut av min komfortsone og reiste for å finne ut hvordan jeg kunne unngå å bli sugd dypere inn i "generasjon prestasjon".

 
Dette viste seg å være begynnelsen på en vanvittig reise. Etter å ha blitt kåret til "Leader of the day" i UK dro jeg til en internasjonal summit i USA. Siden har jeg returnert hvert år som coach og coachet ungdom fra hele verden. Gjennom disse uvurderlige møtene med ungdommer fra hele verden med samme utfordringer som meg, samt foredragsholdere og coacher fra verden over tilegnet jeg meg en verdifull kunnskap og kompetanse. Jeg tok en mer formell coaching-utdannelse da jeg var 17 i UK og har holdt foredrag siden da i Norge, England og Kenya om mine favoritt tema: Psykisk helse, lederskap, selvaksept og hvordan føle seg bra nok. 

Nå reiser jeg landet rundt for å holde foredrag og workshops og har gjort det de siste 6 årene. Jeg er ubeskrivelig takknemlig for den reisen jeg har hatt - med store oppturer og nedturer. Takket være det har jeg fått en uvurdelig erfaring. Jeg vet hvordan det er å være ung i dag, og jeg vet hvordan gå fra å ville gi opp alt til å kjenne i hvert fiber i kroppen at jeg er bra nok (for faen!). 

 

28.png
gladfis
14.png
bottom of page