top of page

GIRL

SQUAD

 

Vi jenter er sterke. Modige. Vakre. Smarte. Bad-ass. Vi er fremtiden.

 

Men mange av oss glemmer det. Vi glemmer å se på alt det fantastiske ved oss, for vi er oppslukt av alt som er galt med oss. Er du en av dem som sammenlikner deg selv med "hun pene på instagram"? Knyter det seg i magen hver gang noen sier noe fint til deg, for de kan vel umulig mene det?  Savner du å ha en jentegjeng hvor du kan være deg selv 100%?

 

Forestill deg en hverdag hvor du kan smile til speilbildet ditt, og mene det. Forestill deg å se deg selv i speilet og kjenne en følelse av glede og takknemlighet for at du er du. Se for deg hvordan hverdagen din ville ha sett ut hvis du likte deg selv. Den virkeligheten er mulig for deg å ha. Hvordan vet jeg det? Fordi da jeg var 13 år klarte jeg ikke å se meg selv i speilet uten å gråte av fortvilelse, fordi jeg var ikke "pen nok". Jeg passet ikke inn. Da jeg var 14 år bestemte jeg meg for å gi faen. Gi faen i å passe inn. Gi faen i å late som at jeg var som alle andre. I stedet så bestemte jeg meg for at jeg skulle like meg. Siden har jeg ikke sett meg tilbake.

Jeg har designet et eget gruppecoachingprogram for deg som er mellom 13 og 16 år og som er klar til å finne din indre Beyonce og bli mer trygg på deg selv. Det er Girl Squad.

Girl Squad er for deg som er sykt gira på å bygge opp en trygghet i deg selv til å ta tørre å ta gode valg, drømme, følge magefølelsen og til å være autentisk (aka den ekte, fantastiske deg)! Hos oss er det rom til at du er ekte. Vi er den jentegjengen du har ventet på. Gjengen hvor du kan være deg, hvor vi fremsnakker- ikke baksnakker og hvor du har rom til å vokse til den beste versjonen av deg selv!

 

Hva innebærer det å delta på Girl Squad?

 • 6 ukers program med 1 tema per uke

 • Tilgang til VIP facebookgruppe + oppfølging og støtte

 • Live gruppecoaching med meg og resten av din Girl Squad
  i Hamar området og over nett.

 • Egen workbook for at du kan se tilbake på programmet i etterid

 • Ukentlige oppgaver for at du skal få størst mulig utbytte

 • Fantastisk inkluderende og åpen jentegruppe som du 
  kan le, lære og vokse sammen med.

Pris for å delta:

Ordninær pris er 2299kr.

Hvis du melder deg på og får med ei venninne til å delta på programmet får dere begge deltakeravgift til 1799kr. Det er fullt mulig å dele opp betalingen.
Meld deg på så tar jeg kontakt ang betalingsløsninger.

Trenger du et trygt, åpent og fantastisk

sted hvor du kan trene opp nye tanker om deg selv?

Er du klar til å bli din egen BFF? Er du klar til å finne din indre Beyonce og leve livet med glødende selvtillit? Da er Girl Squad programmet perfekt for deg.

Oppstart - ikke sikkert enda. Er du interessert? Kontakt meg!

Tema for Girl Squad
 1. Selvtillit og selvfølelse - hva er det?

 2. Selvaksept - hvordan akseptere seg selv?

 3. Kropp og kroppspress - hvordan bli komfortabel og takknemlig for egen kropp?

 4. Finn din indre QUEEN B og SLAYE

bottom of page