top of page

 Coaching

Hva er coaching?

Coaching er en prosess mellom coach (meg) og klient (deg) hvor målet er å få klienten fra A til B. Vi ser sammen på helt konkrete mål og lager sammen stegene for at du skal komme deg dit. Jeg coacher innenfor tema som selvfølelse og Selvaksept innenfor kropp, følelser og personlighet.

 

Tittelen "coach" blir brukt mye i forbindelse med fitness og idrett men veldig sjeldent i forbindelse med ungdom.

Og helt unikt er det at jeg som ung selv coacher andre unge.

Derfor er jeg ekstra stolt av å kunne kalle meg Norges første ungdomscoach. Men hva skjer med at det ikke er gjort før a?

 

For det er dessverre ikke alltid sånn at 59 år gamle helsesøster Gørild kan forstå og hjelpe ungdom med det de sliter med. Fordi søteste gamlis Gørild ikke veit hvordan det er å være ung i dag. Vet hun hva Saraha er? Skjønner ho viktigheten av snapstreaks? Har ho peiling på hvem Kylie Kardashian er og hvorfor alle sammenlikner seg med henne? Forstår ho det vanvittige prestasjonsjaget? Ermmm nope, sorry Gørild men du har ikke snøring. Og det har kanskje ikke mamma, pappa, stemor, psykolog eller læreren din heller. Det kan være vanskelig å forstå hva ungdommen vår går igjennom.

 

Derfor trenger unge å føle seg forstått og møtt på samme bølgelengde av noen som vet nøyaktig hvordan det er å være ung i dag og hvilke utfordringer det bærer med seg.

Hvem er jeg som coach?

Jeg har 5 års erfaring som internasjonal ungdomscoach. Gjennom coachingorganisasjonene "Harry Singha Foundation" og "Tony Robbin's Global Youth Leadership Summit" har jeg fått all min erfaring, kunnskap, coachingteknikker og mentale verktøy for å hjelpe ungdom maksimere sitt potensiale.

Ikke bare er jeg den som lytter, men jeg er en som lærer bort konkrete mentale teknikker og verktøy for at du kan få bedre selvfølelse, selvtillit og endelig kan føle deg som Queen B på stranda (eller foran speilet på soverommet). I tillegg til det er jeg som din coach din BFF og "number one fan". Du har alle svarene i deg selv og det er du som må gjøre jobben, men jeg skal vise vei. Jeg skal stille deg de riktige spørsmålene, lytte, være 111% til stede, maksimere ditt potensiale, sende tusenvis av virtuelle klemmer, feire alle oppturene med GIFs spam på messenger og backe deg opp på nedturene. Det er og skal være en "bumpy ride" men herregud så artig vi har det i lag. Og ikke glem de vanvittige resultatene som kommer ila noen uker sammen med meg. Er du like gira som meg?

La oss få hodet ut av rumpa, brette opp ermene og gå inn i Beyonce mode, shall we?

Oppstart 20. september

Sommerfugl programmet

Online gruppe coaching

Dette programmet er til deg som ligger våken om natten og kjenner på en klump i magen. Med en tanke som er på repeat i hodet ditt som en gammel platespiller. “Hvorfor kan ikke jeg være noen andre?”.

Du har utallige ganger sett på speilbildet ditt og sett de utallige tingene ved deg som som ikke er bra nok. Du kvier deg for å gå på stranda eller dra på ferie med venner fordi du føler kroppen din ikke er fin nok til å gå i magetopper eller bikinier. Du har grått over lekser og innleveringer fordi det blir alt for mye og du får ikke til.


Du er lei av å ikke føle deg bra nok. Du er dritlei og er klar for en endring like yesterday! I feel you!

Jeg vet hvordan du har det, kjæreste du.

Jeg vet hvordan den store klumpen i brystet som trykker på kjennes ut. Jeg vet hvordan tankene går til selvangrep når du ser en jente på instagram som er “penere” enn deg. Jeg vet hvordan du har tanker om at “hvis jeg bare blir tynnere/penere da blir jeg lykkelig og kan akseptere meg selv”. Jeg vet hvordan du har det fordi jeg har selv vært akkurat der. Jeg var der i mange år og det ødela vennskap, forholdet mitt til familie, ødela konsentrasjonen min og jeg slet psykisk.

Jeg forstod ikke hva som var galt med meg, for alle andre var jo så lykkelige og perfekte.

Mens jeg var stuck i samme tanker og følelser om jeg ikke fortjente å ha det bra.
Helt til jeg innså at jeg kan ikke leve livet mitt sånn som dette - noe måtte skje!

 

Slik begynte mitt eventyr og lange reise til der jeg er i dag. Livet mitt i dag er fylt av så mye kjærlighet til andre og meg selv, med selvtillit og mot til å være meg selv 111% og jeg følger drømmen min om å hjelpe andre unge med nettopp det. Dette programmet inneholder nøyaktig de tingene jeg lærte og implementerte i mitt liv gjennom 5 år med internasjonale lederskapseventer i UK og USA.

Jeg har coachet ungdom verden over og er nå klar til å coache nettopp deg.

Hva innebærer coaching programmet?

 • 6 ukers online gruppecoaching med meg (som vil være din bff gjennom prosessen) og en fantastisk gjeng fylt av unge som har akkurat samme mål og ønsker som deg! #safezone

 • En VIP Facebook gruppe hvor vi deler om uken, backer hverandre opp og jobber med temaene sammen mellom den ukentlige gruppecoachingen.

 • 6x sessions hvor vi går igjennom ukens tema, spørsmål du og gruppen måtte ha og oppgaver.

 • Personlig oppfølging og meg som din “acountability partner”

 • Ukentlige oppgaver for å implementere det du lærer

Oversikt over de

6 ukene:

uke 1: Introduksjon til tema + kartlegging 
uke 2: Akseptere følelser.
uke 3: Akseptere følelser + "self-compassion"
uke 4:  Kropp og kroppsnøytralitet
uke 5: Ut av komfortsona + "your higher self"
uke 6: Valgfritt tema + oppsummering + veien videre

Dette får du:

HVa lærer du?

Jeg skal lære deg de konkrete mentale verktøyene og mindsetet som forandret mitt liv totalt + teoriene bak dem som blant annet innebærer:​

 • Hvordan føle deg (mer enn) bra nok uansett hvordan du ser ut, hva du har spist eller hvordan håret ditt ser ut. (Ja, det er mulig for alle - også deg!)​

 • Hvordan erkjenne, akseptere, romme, bli venn med og gi slipp på følelser. På den måten vil en dag aldri bli ødelagt av en vond følelse.

 • Hvordan ikke la følelsene styre livet ditt, men du styrer ditt liv ved følelsene dine som din største styrke

 • Hvordan gå fra en "offermentalitet" til et “takknemlig og powerful" mindset og føle deg amazing.

 • Hvordan akseptere kroppen din og KILL IT i de klærne du vil

 • Hvordan stoppe å sammenlikne deg med andre og få mer frihet inni deg til å være autentisk.

 • Hvordan bygge opp en trygghet i deg selv til å være den EKTE deg.

 • Hvordan kjenne på frykt/angst og allikevel klare å utenfor komfortsona og nå målene dine.

 • Hvordan følge drømmene dine og leve livet ditt i frihet fra negative tankemønster.

 • Hvordan bli den du alltid har visst du kunne være; selvsikker, glad og energisk.

Hvor AMAZING høres ikke det ut?

mitt signatur program er kun for deg hvis du:

 • Er 111% klar for å ta ansvar for hvilket forhold du har til deg selv, kroppen din og følelslsene dine

 • Er gira på å føle deg selvsikker, vakker og bra nok uansett (selv om du har bustetehår, morra tryne og baggy pysj på)

 • Vet at det viktigste du kan investere i er deg selv og din psykiske helse.

 • Er sykt gira på å - DO THE WORK - sammen med meg

 • Kjenner inni hele deg at "YES! Dette er akkurat det jeg trenger nå"

 • Kjenner på sommerfulger i magen når du tenker på at punktene over kan bli ditt liv og hverdag om 6 uker fra nå

 • Er klar for å droppe alle unnskyldninger for å la negative mønster ta overhånd og begynne med nye ark

 • Vet at du fortjener å ha et fantastisk bra forhold til deg selv og er villig til å jobbe for det

 • Er klar for å ta første steg i riktig retning i samarbeid med meg

 • Er villig til å bruke tid og energi på å utfordre deg selv og pushe deg selv til å skape varig endring inni deg.

Er dette deg? Da MÅ vi bare jobbe sammen!

Q & a

Hvordan foregår en coaching session?

Coachingen vil skje online over Skype eller Zoom. Fordelen med det er at du kan ha en session med meg fra soverommet, gården til bestemoren din på vestlandet eller hotellrommet på sydenferien din. Chill!
Vi vil sammen se på hvilke dager det kan passe for deg som klient å ha en session, dette via en booking nettside jeg har. Superenkelt!

Gjennom en time styrer jeg mesteparten av timen ved hjelp av hva du trenger og ønsker selv. Dette blir skreddersydd til deg slik at du får akkurat den hjelpen, støtten og kunnskapen du trenger for å kicke ass.

Kan jeg dele opp betalingen?

Selvfølgelig! Det er ingen problem. Men som med alle delbetalinger vil prisen gå littegran opp jo mer du deler den opp. Vil du dele opp betalingen enda ytterligere, ta kontakt så kan vi se på det sammen.

Må foreldrene mine vite at jeg er med i programmet?

Hvis du er under 16 år må jeg ha underskrift av en av dine foresatte om at det er i orden at vi jobber sammen. Er du over 16 trenger du ikke dette, men jeg vil alltid anbefale klientene mine å fortelle dette til sine foreldre og venner. På den måten åpner du opp for at de rundt deg kan være ekstra hjelp og støtte i de seks ukene vi jobber sammen. Kanskje de vil gi deg litt ekstra kjærlighet og være din største heiagjeng?

Har du taushetsplikt?

Har du taushetsplikt?

Har du taushetsplikt?

YUP! Alt du sier til meg blir hos meg. Men en del av taushetsplikten er at hvis jeg tror det er fare for ditt liv eller helse så plikter jeg å si ifra til noen rundt deg som kan hjelpe deg.

Ida, jeg er litt redd for å investere i meg selv!

Åh, godeste du! Det skjønner jeg så innmari godt! Første gang jeg skulle investere i meg selv og hvordan jeg hadde det, da var jeg 15 år. Jeg måtte betale 14000kr for å være med på et program i England og måtte reise alene. Logisk nok var jeg livredd. Men jeg turte å lytte til den stemmen inni meg som sa at dette var riktig for meg. Mamma var med og støttet meg hele veien. Allerede da hadde jeg et motto: "If it scares you, it's a sign that if you do it you will grow tremendously".

Tilsammen de siste 5 årene har jeg investert nesten 80 000kr i meg selv og min personlige utvikling og jeg angrer ikke et sekund. Fordi de opplevelsene jeg har hatt og alt jeg har lært har gjort meg til den personen jeg er i dag. Så ja, kjære du! Jeg vet så godt hvordan det er å skulle investere i deg selv. Men tenk på hvilken verdi har det for deg som menneske å ha det bedre inni deg, klare å takle alt av motgang, bli mer trygg på deg selv og tørre å være ekte. Det er en ubeskrivelig verdi som du kan ha med deg hele livet. Stol på deg selv, så er jeg her for å støtte deg hele veien.

Jeg er veldig interessert, hva gjør jeg nå?

YAYY!! Alt du trenger å gjøre er å fylle ut  skjema med litt om deg selv (tar max 35 min) under her så kontakter jeg deg så fort som mulig. Deretter ringes vi når det passer deg best (max 20 min) for å se om det er perfect match for oss to å jobbe sammen (ofc it is!). Da er det fult mulig å stille alle spørsmål du måtte ha det er totalt safe space. Så er det bare å få betalingsløsningen på plass og VIPPS så kan vi starte!

Hva er egentlig verdien av å bli trygg på seg selv, tørre å være ekte, bli glad i seg selv, få konkrete verktøy for å ha det godt inni seg selv, ha kontinuelig støtte og veiledning i 6 uker sammen med ei litta jinte fra Hedmarken som har coachet ungdom verden over?

Noen av tilbakemeldingene

"Det å jobbe med Ida har vært en utrolig opplevelse, jeg fant meg selv på en bedre måte og jeg forstod på en måte hvordan ting hang sammen. Jeg følte at livet endelig ga mening. Gjennom å jobbe med henne har jeg dessuten funnet ut hvordan jeg kan takle motgang på en bedre måte enn tidligere.

 

Og jeg må nok en gang takke deg for at du er du og at du deler så mange fine ting på Bra nok for faen! Jeg blir så inspirert.. Dette har ført til at jeg faktisk greide å bli ferdig med en eksamensoppgave som jeg overhode ikke trodde jeg skulle bli ferdig med så du er til en så utrolig stor hjelp! 

Jeg kunne ikke ha klart dette uten å følge siden din samt vite at jeg har en støttespiller som deg i ryggen hele veien.

Du har på mange måter fått meg til å innse at jeg er så mye mer enn bare karakterer og ikke gitt noen nye perspektiver i livet."

Synne Joo Kløvstad, 22 år

"Ida er en helt unik jente som får deg til å forstå deg selv, er en veldig god lytter og rådgiver, hun ga meg nøkkelen til å være mer i kontakt med mine følelser og få det bedre med meg selv, fordi jeg er bra nok akkurat som jeg er for faen! Og det hadde jeg aldri tenkt og følt uten hennes hjelp og veiledning. Om du sliter som ungdom og ikke har mange å prate med så kan jeg anbefale henne på det sterkeste!"

     Henrik Jahr Bergersen, 23 år

bottom of page